Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@05:24:43 GMT

تاخیر در خروج کالاهای صادراتی سریع الافساد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۴۰۵۳

تاخیر در خروج کالاهای صادراتی سریع الافساد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، به دنبال دستور عمرانی - معاون قضایی دادستان کل کشور- درباره‌ بررسی وضعیت تاخیر در خروج و عدم خروج به موقع کالاهای سریع‌الفساد از قبیل کالاهای صادراتی کشمش، خرما، سیب زمینی، معاون فنی گمرک ایران طی مکاتبه ای با وی توضیحاتی ارائه کرد که در این گزارش، ماجرای تاخیر در خروج کالاهای صادراتی سریع الافساد به قزاقستان مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارونقی گفته که بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد پنج کانتینر حاوی کالاهای صادراتی خرما، کشمش و سیب زمینی به مقصد قزاقستان که تشریفات گمرکی آن در حداقل زمان ممکن توسط گمرک به اتمام رسیده به دلایلی در خروج دچار تاخیر شده است.

طبق اعلام این مقام مسئول در گمرک ایران، گزارش های اعلامی به گمرک ایران از این حکایت دارد که  عدم ساماندهی و برنامه ریزی حمل و نقل سرویس منظم حمل دریایی توسط شرکت حمل و نقل کشتیرانی  در تامین به موقع وسیله حمل در بندر، موجب طولانی شدن و تاخیر در ارسال این کالاها شده و بیش از 20 روز منتظر ورود کشتی و بارگیری مانده است.

وی همچنین گفته که عدم پیگیری متصدیان ذیربط موجب ایستایی در روند بارگیری و خروج کالا به ویژه محموله‌های صادراتی سریع‌الفساد از قبیل خرما، کشمش که باید در سریع‌ترین زمان ممکن و در محفظه مناسب حمل شود، شده است. این در حالی است که کشتی حامل بارهای صادراتی آستارا از انزلی تعیین مقصد شده و گاها نصف فضای کشتی در انزلی و مابقی در آستارا بارگیری می‌شود.

معاون فنی گمرک ایران در مکاتبه خود به معاون قضایی دادستان کل کشور اعلام کرده که حفظ مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی و ارتقاء سطح کیفی خدمات گمرکی که از عملکرد سازمان‌های همجوار متاثر می‌شود نیازمند ایجاد تعامل و هماهنگی مطلوب و مستمر بین مجموعه دست‌اندرکار جهت تسریع در ارائه‌ خدمات به صادر کنندگان و ارسال سریع محموله‌های صادراتی به کشورهای حوزه دریای خزر است.

پربیننده ترین وقتی چین آهن را به ارزشمندترین کالای جهان تبدیل می‌ کند سقوط قیمت کالاها در پی سیگنال بانک مرکزی آمریکا راه‌اندازی پرتال سهامداران مس / دسترسی سریع به اطلاعات سهامداری تجارت ۷۳میلیارد دلاری ایران در سال۹۹ / کسری تراز تجاری حدود ۴میلیارد دلار شد واردات لوازم خانگی تهدید یا فرصت؟ / ایجاد ثبات اقتصادی راه‌ حل نجات تولید داخل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت صادرات کالاهای صادراتی گمرک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار ماکو عصر دوشنبه در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرزهای دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.

نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.

فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستاهای مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.

احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشورهای ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و سازهای جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و سازها و عملیات عمرانی تردد از مرزهای گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.

دالکیران افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و سازها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.

رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوارهای مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

کد خبر 6092595

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • خروج والیبال ایران از مسیر رشد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور