Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری انتخاب اندیشمندان مفید عصر روز سه شنبه دراین آیین گفت: امضای این تفاهم نامه همکاری برای ایران افزایش یک میلیارد دلاری صادرات ازمناطق آزاد کشور را رقم می زند.

محمد رضا اسپرورین اظهارداشت: در حال حاضر  ۱۵ کشور همسایه ایران بیش  از ۱۲۰۰ میلیارد دلار واردات کالاهای گوناگون دارند اما سهم کشور ما در صادرات به آنها طبق آمارهای گمرگ جمهوری اسلامی در سال گذشته فقط حدود  ۲۱ میلیارد دلاربوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: با توجه به  ظرفیت های بالقوه تولیدکنندگان ایرانی امکان صادرات کالاهای ساخت ایران را تا سطح بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار  فقط به کشورهای همسایه داریم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه از این ظرفیت استفاده نمی کنیم ،خاطرنشان کرد: فاصله کنونی کشور با این  ظرفیت صادراتی بالقوه  ۲۰۰ میلیارد دلاری چندین دلیل دارد که عدم توجه به بسته بندی  مناسب و استانداردهای کشور هدف، توجه نکردن به کیفیت کالاهای صادراتی و نا آشنا بودن با روشهای بازاریابی نوین از جمله عوامل استفاده نکردن از ظرفیت های صادراتی کشور را تشکیل می دهد.

اسپرورین از سپردن صادرات به واسطه های غیر حرفه ای، عدم استفاده از تبادلات مالی نوین و ایمن سازی فرآیندهای صادرات و اصرار بر روشهای سنتی فروش کالا به عنوان دیگر عوامل پایین بودن میزان صادرات کالاهای ایرانی یاد کرد.

وی تصریح کرد: بخشی زیادی از این معضلات با بسیج کردن امکانات بخش خصوصی و هماهنگی دستگاههای دولتی قابل حل است و استفاده از پتانسیل های مناطق آزاد در این امر بسیار کمک کننده خواهد بود زیرا  گسترش فعالیتهای حوزه صادرات را به همراه دارد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور نیز دراین آیین گفت: ایران در حال حاضر با ۱۲ کشور همسایه هم مرز است که با استفاده از تکنولوژی های نوین و ایجاد مگا پروژه های تولیدی و صادراتی در این مناطق و تغییر در نگاه سنتی به  مدیریت در مناطق آزاد، می توانیم نقش موثر ی برای حضور در بازار های منطقه ای و جهانی ایفا کرده  و جهش های مناسبی در حوزه صادرات و فروش کالاهای ایرانی به کشور های منطقه داشته باشیم.

 حمید رضا مومنی اظهارداشت: در این زمینه استفاده  ازتجارب و امکانات  بخش خصوصی همچون گروه سرمایه گذاری انتخاب مفید و پلتفرم های صادراتی بین المللی مانند آرکارنو می تواند بسیار راهگشا باشد.

 وی خاطرنشان کرد: ما درمناطق آزاد از سرمایه گذاران داخلی و خارجی که در زمینه های تولیدی و  توسعه صادرات فعالیت می کنند حمایت کرده و آماده همکاری همه جانبه و ارائه خدمات به آنها در چهارچوب قوانین کشورهستیم. 

وی بیان داشت: با امضا این قرارداد و حمایت  دبیرخانه و مدیریت مناطق آزاد کشور، هلدینگ سرمایه گذاری انتخاب مفید ضمن ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان و صادرکنندگان مناطق آزاد برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود، در زمینه بسته بندی مناسب صادراتی درمگا پروژه های بسته بندی و سورتینگ کالا، تسهیلات به تولیدکنندگان برای افزایش و تداوم کیفیت کالاهای  صادراتی، تطابق کالاهای صادراتی با نیازها و فرهنگ و استاندارد های کشورهای هدف خدمات لازم  ارائه می گردد.

مومنی از ارائه مستقیم کالاهای تولیدکنندگان به مشتریان و تجار خارجی از طریق پلتفرم های عمده فروشی بین المللی آنلاین همانند پلتفرم عمده فروشی آرکارنو  و ایجاد  ارتباط مستقیم  بین تجار و تولیدکنندگان متوسط و بزرگ  داخل کشور با مناطق آزاد را از دیگر خدمات این تفاهم نامه ذکر کرد.

لازم به ذکر است پلتفرم عمده فروشی و صادراتی آرکارنو  در سال ۲۰۱۸ در قاره  اروپا توسط دکتر محمدرضا اسپرورین و چند سرمایه گذار دیگرآغاز بکار کرده  و خیلی زود دامنه فعالیت آن به سایر کشورها رسید.

در زمان حاضر این استارت آپ موفق  در ۳۱ کشور جهان از جمله ایران دارای دفاتر فعال برای حمایت از تولید کنندگان و تامین سرمایه جهت کارآفرینان می باشد و با  کمک به صادرات و  بازاریابی و فروش محصولات آنها در کشورهای مختلف به عنوان یکی از مراجع تامین کالا و مواد اولیه در جهان شناخته می شود  و تجار ۱۲۷ کشور در تعاملات تجاری خود از این بستر استفاده می کنند.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه البرز منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه البرز منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار امضای تفاهمنامه البرز منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار صادرات غیر نفتی مناطق آزاد کشور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس